Nordicbet bonus

Nordicbet bonus

Nordicbet bonus tarjoaa kaikille uusille pelaajille peräti kolme eri tervetulobonusta. Ensin saat 100% bonuksen 100€ asti, tämän jälkeen 50% bonuksen 50€ asti ja vielä päälle 20€ ilmaisvedon. Yhteensä saat siis bonuksia 170 euroa. More »

 

Asiakaspalvelu

Nordicbetin asiakaspalvelu on erittäin nopea ja yleinen livechatin vastausaika on noin 30 sekuntia. Myös sähköposteihin vastataan alle tunnissa eikä puhelimessakaan tarvitse jonottaa paria minuuttia pidempään.

Harvoin kuitenkin tapahtuu mitään, minkä vuoksi asiakaspalveluun tarvitsisi ottaa yhteyttä, sillä hommat toimivat nordicbetillä erittäin hyvin.

Nordicbet asiakaspalvelu toimii selkeällä suomenkielellä ja monen eri kanavan kautta. Live chat on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa. Tämän lisäksi käytössä on  puhelinpalvelu ja sähköposti. sähköposti toimii päivittäin klo 8 ja 23:45 välillä. Vastaukset saat jokaista kanavaa pitkin suomeksi. Nordicbetin asiakaskunnassa on paljon suomalaisia pelaajia, joten kasino on älynnyt jo aikapäiviä sitten ottaa suomenkielistä henkilökuntaa riveihinsä.