Nordicbet Norja

Talletuksen tekeminen NordicBetissä on hyvin yksinkertainen asia eikä se tarjoa mitään vaikeuksia. Yhtiön avulla voit tallettaa rahaa monella eri tavalla, joten ei ole mitään syytä antaa tällaisten asioiden välille este kaiken epäilemättömän hauskan, joka odottaa. Talletusmenetelmät, jotka voidaan toteuttaa NordicBetin kautta, ovat pääsääntöisesti norjalaisten viisumikorttien kautta, mutta myös luottokortit, Entropay, Neteller, Skrill, Webmoney, ClickAndBuy ja suorat pankkitalletukset. Kaikki nämä menetelmät ovat helppokäyttöisiä, ja monet niistä ovat erikoistuneet rahansiirtoon verkon yli ja sinulla ei ole mitään huolta – ja tietenkin se on täysin turvallinen.
Luottokortilla ja virtuaalikortilla (Entropay) tehdyt talletukset hyvitetään tilillesi välittömästi, ja tämä koskee myös talletuksia Norjan viisumikortilla. Jos teet säännöllisen pankkitalletuksen, se vie 3-5 arkipäivää saadaksesi rahaa NordicBet-tilillesi. Talletukset Skrillin, Netellerin ja ClickAndBuyn tileiltä hyvitetään tilillesi heti kun kaikki talletusvaiheet on suoritettu.
Myös NordicBetin verkkosivuilla on tarkkoja tietoja siitä, kuinka talletukset eri palveluntarjoajien kanssa toimivat.

Vedonlyönti NordicBetissä
NordicBet tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​vaihtoehtoja rahojen vetämisestä pelitililtä. Rahaa maksetaan pankkitilille tai Internet – tilille, kuten Neteller tai MoneyBookers.
Jos haluat pyytää vetäytymistä NordicBet-tililtäsi, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja siirry “Maksu” -valikkoon. Sinun on annettava pankkitilitietosi pankkitilisi liittämiseksi NordicBet-tiliisi. Kun olet suorittanut tämän rekisteröinnin, kirjoita haluamasi summa ja napsauta “Vakiotulostus”. Jos olet tallentanut nämä tiedot aiemmin, se tulee itse.
NordicBet-asiakkaana sinulla on oikeus pyytää vetäytymistä omalle pankkitilillesi / Neteller / MoneyBookers-tilille.
Kaikkiin tällaisiin peruuttamishakemuksiin sovelletaan tiukkoja turvatoimia, jotka voivat joskus viivästyttää määrättyjä määräaikoja. Voi myös olla, että NordicBetin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinuun ja pyytää sinua antamaan lisää todentamistietoja – muista kirjoittaa henkilökohtaisia ​​salasanoja ja vastaavia.
Voit yleensä pyytää vain nostot Neteller-tililtä, ​​jos olet suorittanut talletuksen Neteller-tililtä.
Löydät yksityiskohtaisempia tietoja Netellerin, MoneyBookersin ja WebMoneyn eri vetäytymismahdollisuuksista Nordicbetin verkkosivuilla.

Katso myös blogissamme Nordicbetin Norjasta: Norsk-Bet.com