1xbet – vedonvälittäjän kuvaus Isossa-Britanniassa

Minimi talletus

Minimitalletus 1xbet tervetuliaisbonukselle on 10 €. Jos valitset tämän summan, vedonlyönti on 20 €.
Vähimmäismäärä

1xbet-bonuskortti vaatii 1x-liikevaihdon ennen kuin se voidaan muuntaa todellisiksi rahoiksi. Jos haluat enimmäismäärän 130 €, sinun täytyy sijoittaa urheiluvedot yhteensä 130 €. Muista: vain bonukset, jotka sisältävät bonuksen, täyttävät bonusehdot.
Vähimmäiskertoimet

1xbet-bonuksen vähimmäiskertoimet ovat melko alhaiset – 1,40. Mutta tässäkin tapauksessa sinun ei pidä unohtaa yksityiskohtia: vain yhdistetyt vedot, jotka koostuvat viidestä tai useammasta rivistä, täyttävät bonusehtoja: tämä tarkoittaa, että vähimmäiskertoimet ovat kärjelle, ei koko vedonlyöntilippulle! Kaiken kaikkiaan vähintään 5 riviä yhdistelmävetossa on näytettävä vähimmäiskertoimina 1,40. Esimerkiksi käytämme 7-rivisen yhdistelmävetoa: 5 rivillä on oltava vähintään 1,40 tai enemmän, 2 riviä voi tulla alle tämän arvon.
Aikarajoitukset

Kaiken kaikkiaan sinulla on 30 päivää rekisteröinnin ajankohdasta – EI MITÄ siitä hetkestä, jolloin bonusmäärä on hyvitetty – avata bonusmäärä ja täyttää kaikki bonusehdot. Jos et onnistu tässä määräajassa, et saa bonusrahaa.
Panostyyppien rajoitukset

Kuten edellä mainittiin, yksittäiset vedot eivät täytä bonusehtojen täyttämistä. Vain yhdistelmävetoja, joissa on vähintään 5 riviä, voidaan käyttää.
Maksun rajoitukset

Osallistumisolosuhteissa 1xbet ei mainitse maksuvaihtoehtoja koskevia rajoituksia. Kokemuksesta kannattaa kuitenkin välttää Skrillin tai Netellerin maksaminen ensimmäisellä talletuksella, jos mahdollista. Myöhemmin näitä maksuvaihtoehtoja voidaan luonnollisesti suositella ilman rajoituksia.

Verrattuna muihin bonus tarjouksiin eksklusiivinen 1xbet-bonus näyttää etuja sekä joitakin haittoja. Aluksi keskustelemme myönteisistä näkökohdista: hyödyke on tietysti se, että uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen määrä kaksinkertaistuu – olemme tekemisissä 100 prosentin palkkio-bonuksen kanssa. Toinen erinomainen piirre on luonnollisesti erittäin korkea enimmäismäärä: 130 € ei ole tavallista lainkaan – se on todella antelias vedonlyönti. Puhutaan nyt näkökohdista, joita meidän näkökulmastamme on parannettava: ensinnäkin on mainittava yhdistelmävetojen rajoittaminen: vähimmäiskertoimet 1,40 ovat ensimmäisellä silmäyksellä hyvin alhaiset, mutta kuten sinun täytyy sijoita vähintään 5-rivinen yhdistetty panos, vähimmäiskertoimet ovat todella korkeita kuin 5.38. Näin ollen bonusehtojen täyttäminen on paljon riskialttiinta. Toisaalta uudet asiakkaat saavat vain mahdollisuuden “avata” bonusmäärä ja eivät voi saada lisätuotetta bonusrahalla. Liikevaihdon täyttymisen jälkeen vain bonuksen määrä voidaan muuntaa todellisiksi rahoiksi – kaikki voitot mitätöidään. Vain bonukset, jotka sisältävät bonuksen, täyttävät 1xbet-bonusehtojen täyttämisen. Jos ”oikean rahan tilin” summa on pienempi kuin ”bonusrahatilin” summa 30 päivän määräajan jälkeen, vedonvälittäjä kieltää maksun. Uusien asiakkaiden on päätettävä itsestään, mikäli edut tai haitat ovat tämän tuottoisan bonuspyynnön vallitessa.

Lisätietoja englanniksi löytyy osoitteesta “1xbet welcome offer“. Käy hänellä ja lue lisää